KEPALE DAN KELAPE sangat-sangat mengalu-alukan dan berterima kasih kepada para blogger yang sudi link blog ini..jika ada blogger ingin bertukar-tukar link sila tinggalkan jejak anda...terima kasih

Rabu, 6 Jun 2012

Saya kecualikan Isa dalam KPF



Boleh pulak macam tu...main kecualikan dari undang2 kecil Koperasi..
Suka ati korang la...mentang2 yang ko nak tipu tu dah season , korang buat sesuka ati mak bapak korang jer..tapi jangan lupa orang yang ko anggap dah season tu masih ada pelapis yang masih segar batu jemala nya..tunggu la masanya akan tiba,,kalau roda tu berpusing kejap atas kejap bawah, dunia pon berputar juga.