KEPALE DAN KELAPE sangat-sangat mengalu-alukan dan berterima kasih kepada para blogger yang sudi link blog ini..jika ada blogger ingin bertukar-tukar link sila tinggalkan jejak anda...terima kasih

Selasa, 19 Jun 2012

Cerita potong daging

Ini ada satu cerita tentang satu iklan...hmmm.. masih ingat tak lagi iklan petronas yang budak tanya
bapak dia berkali kali pasal burung..burng apa?..ni burung apa? ..bapak dia tak boring pon nak jawap kan?..ini cerita lebih kurang sama la dengan iklan tu..


citer dia ringkas jer macam ni..



(gambar takde kena mengena dengan cerita)


Seorang anak cina tanya bapak dia yang sedang sibuk potong daging kat dapur untuk makan malam nanti..


Anak : Apak, ni daging apa?


Bapa : Ini daging Babi..


Anak : Daging apa?


Bapa : Daging babi, nak


Anak : Daging apa?


Bapa : Daging babi, sayang..


Anak : Daging apa?


Bapa : Daging la...BABI !!!!

huhuhuh

ini la jawapan bapak sekarang agaknya bila anak dia tanya banyak2

kui kui kui...layan kan jer laa

sekian adanya