KEPALE DAN KELAPE sangat-sangat mengalu-alukan dan berterima kasih kepada para blogger yang sudi link blog ini..jika ada blogger ingin bertukar-tukar link sila tinggalkan jejak anda...terima kasih

Sabtu, 2 Jun 2012

Gambar lucah Author kepaledankelape .

Seharian di kampung isteri di Jasin ...penat layan mata (tido)..hahaha..kata orang bila balik kampung isteri susah nak tidur sembarangan... Bagi aku mertua aku sangat sporting.. tidur la sampai lebam pon dia buat derkkk jer... itu ok lagi.. aku engok biras aku langsung x kuar bilik... lolap trussss.. hahhaha

Apa pun  bukan itu yang aku nak citer,, tak der benda nak post..buntu.. so aku nak post gambar sorang lagi Author kepaledankelape.blogspot ...ini aku perkenalkan most wanted macho man  ...AJAK
Agak2 korang mana satu AJAK?
saper yang nak tengok, tengok puas2 sebelum aku remove gambo ni..(aku takut kena saman..maklum la blog ni lum takde income)..kahkahkah