KEPALE DAN KELAPE sangat-sangat mengalu-alukan dan berterima kasih kepada para blogger yang sudi link blog ini..jika ada blogger ingin bertukar-tukar link sila tinggalkan jejak anda...terima kasih

Khamis, 28 Februari 2013

TOL PERCUMA UNTUK AHLI PARTI PEMBANGKANG SAHAJA?

salam dari : Kepale dan Kelape

 hari ini terbaca laporan dari media Malaysiakini yang memetik dari laporan agensi berita nasional BERNAMA. Laporan itu menyatakan bahawa tol percuma hanya akan diberikan kepada pemegang kad keahlian parti PAS, DAP dan PKR. bagus jugak tu...tapi macam mana dengan penyokong yang bukan ahli parti ..takkan melopong jer...hahhahah Bagi aku itu cuma fitnah belaka yang dimainkan oleh media pengampu....

baca kat sini

iklan nak tengok tudung? atau jubah , telekung? klik jer kat sini GAYA HIJAB COLLECTION iklan






satu lagi fitnah yang cuba dimainkan...kita tengok sejauh mana dia boleh pi...