KEPALE DAN KELAPE sangat-sangat mengalu-alukan dan berterima kasih kepada para blogger yang sudi link blog ini..jika ada blogger ingin bertukar-tukar link sila tinggalkan jejak anda...terima kasih

Khamis, 14 Mac 2013

sumbat Anwar: agenda liwat 3 mula mara

salam dari : Kepale dan Kelape

Sesekali jeling jugak kat Utusan Online. manala tau ada cerita baik punya bole kopipes..hahaa maklumla blog kopipes

kalau dulu masa serangan politik ... BN dapat tangkap ikan besar ddalam PAS dalam isu kerajaan perpaduan... kita tengok ustaz Nasha, Hassan Ali dll semua tak mau letak jawatan dan keahlian dalam parti....agaknya demi mejalankan agenda LIWAT 111, dapat tangkap ikan bilis dalam pr pun jadilaaa (TAKKAN NAK SOH ORANG TUA PLAK NGAKU KENA LIWAT ).... caranya sama jugak...tak mau lepaskan jawatan dan keahlian dalam parti...

 pesan saya : tolongla guna cara lain pulak..sekurang-kurangnya kalau dah tak suka tu blah jer la macam cara saiful dalam kes liwat 11 (mungkin cara saiful tu tak menjadi kot?) ..hahhaha

iklan nak tengok tudung? atau jubah , telekung? klik jer kat sini GAYA HIJAB COLLECTION iklan isunya Datin Seri Azizah jealous kat dia sebab rapat ngan DSAI
lepastu siap mintak Azizah jangan pecat dia tapi dalam masa sama cakap Azizah tak layak jadi Presiden PKR..hhaaa apake bengong..
pastu biasala ugut kalau pecat dia akan bongkar..bongkar apa tak tau la..mungkin dokumen Ezam yang 6 kotak tak bongkar2 sampai sekarang tu kot...hehee

rasanya kes ni cuma backup jer manala tau kalau2 cubaan mengaitkan DSAI dengan kes Lahad Datu tak menjadi...


'Saya masih SU Politik Zuraida'

fareez



Cuma satu je aku nak mintak samada pada blogger ker, pembaca ker tak kira apa fahaman politik..tak payahla kita MAKI CARUT MENCARUT pada pihak lawan...bayangkan kalu kita carut depan-depan..agak2 apa akan jadi ek?.

.nanti orang kata kita berani kat alam siber jer.

bila bersemuka teloq suma hilang..

hilang mana tak tau.

.mungkin dah kena baling kot..huhuhuhu..timbul persoalan baru lak...

baling teloq kat mana?...

kat sini kot..


kahkahaaakahkah