KEPALE DAN KELAPE sangat-sangat mengalu-alukan dan berterima kasih kepada para blogger yang sudi link blog ini..jika ada blogger ingin bertukar-tukar link sila tinggalkan jejak anda...terima kasih

Jumaat, 11 September 2020

Tergamaknya kamu....

salam dari : Kepale dan Kelape

Kenapa PN,BN dan MN tergamak dan sampai hati mengaibkan dan memalukan Pas sebegini rupa?NIZAM AKA

Image may contain: 2 people, text that says "Selepas tak dapat kerusi di Sabah, pemimpin Pas luah perasaan PRN Sabah: PAS nak bertanding 10 daripada 73 kerusi SELASA, 8 SEPTEMBER 2020 @ 9:30 AM . September 10, 2020 9:54 pm PRN Sabah: Pas tiada masalah guna simbol BN -Hadi Ahmad Fadhli Bin Shaari mins Facebook Android Follow … Orang berbudi kita berbahasa, orang tidak berbudi, tak payahlah kita berbahasa.. mkk MalaysiaGazette® Tak Dpt Nk Bayangkan Bgaimana Perasaan Sahabat Kita,Pas Bila Diaib Dan Dihina Sebegini Rupa Oleh Rkn2 Dlm PN/MN? Tumpang Simpati.. BERITA PAS tak dapat jemputan ke majlis pengumuman calon PN dan BN"


Sedangkan dgn sokongan wakil-wakil  Pas lah ramai wakil-wakil  dari Bersatu,Umno dan Bn dilantik menjadi menteri dan tim menteri?Malah ramai yang dilantik menjadi pengerusi GLC..Maknanya mereka mendapat isi,sdangkan Pas hanya mndapat kuah..Bukan main lagi Takiyuddin maklumkan yang Pas akan brtanding 10 kerusi dalam PRN Sabah..Malah,Taki dalam persediaan untuk umumkan Dun yang bakal pas bertanding..TGHH pula sanggup merendahkan nama Pas dengan memberi kesanggupan menggunakan dacing BN..Semuanya nampk happy dan semangat..

Tiba-tiba pd hari ini,kesemua parti-parti yang bernaung di bawah PN bersama Pas mndapat seat untuk bertanding,tapi malangnya Pas tak dapat walaupun 1 kerusi..Lebih malang lagi,wakil Pas tak dijemput pun untuk hadir dalam majlis pengmuman calon tersebut.. Rasa kecewa,sakit hati,malu dan rasa terpinggir itu diluahkan oleh MP Pas  Pasir Mas..Jelas,Pas seolah-olah tiada nilai dan tiada harga dalam PN dan MN..

Kapada rakan-rakan dalam Pas,kamipun tumpang sedih dan rasa simpati atas penghinaan kepada Pas itu..

Tiada ulasan:

Catat Ulasan