KEPALE DAN KELAPE sangat-sangat mengalu-alukan dan berterima kasih kepada para blogger yang sudi link blog ini..jika ada blogger ingin bertukar-tukar link sila tinggalkan jejak anda...terima kasih

Jumaat, 3 Mei 2013

Awas larangan aktiviti politik... ku nan dah stat nak demam ni

salam dari : Kepale dan Kelape

alhmadullillah...akhirnya laptop saya berjaya dihidupkan kembali..maka dapatlah saya menyampaikan sesuatu untuk tatapan pembaca.. terimakasih juga di tujukan kepada Rusdi Ismail kerana sedikit sebanyak dapat menampung segala kekurangan semasa saya sunyi dari ruang maya ini..

memandangkan PRU13 semakin sangat hampir maka mahu atau tidak saya akan berbicara tentang PRU bersejarah ini yang mencatat rekod kehadiran calon bebas yang akan kehilangan deposit...kesian diaorang..buang duit jer
dan pilihanraya ini juga menyaksikan Pakatan Rakyat hampir pasti akan hilang kerusi Kota Damansara apabila bertembung sesama sendiri....kesian juga....buang kerusi jerr

pilihanraya ini juga telah menyaksikan ketakutan melampau pihak BN bila keluar notis dibawah ini...

Kah kah kah...takut sangat la tuuu sampai jadi macam ni..buang karen jer,,,,

gambar sumber dari Addin

Apa-apa pun penyokong pakatan mesti kuatkan tekad pangkah PR masa 5 mei ini sebab mana la tau disaat saat akhir nanti tragedi tengkolok salib Tengku Razaliegh berulang..bagi yang taktau kisah ni tanya orang2 lama...keh

err..satu lagi nak beritau,,, cer tengok gambo bawah..apa SPR buat?



ini gambar c.o. 12 squardron butterworth Kol Zaidi..
(squadron ni dulu jaga jet yang hilang enjin tu)